info@itcentarklain.com
+381 64 30 68 443

IT Centar KLAIN

Mi smo it centar za sticanje veština 21. veka i izradu inovativnih sistema
Sistematski pristup nauci

Kroz naprednu STEM edukaciju i kreativan dobro osmišljen program, uz kvalitetne predavače približavamo deci i mladima tehničko – naučne discipline i globalne trendove u oblastima nauke i tehnologije.

Savremene metode učenja

Naši kursevi su bazirani na pažljivo odabranim metodama koje stimulišu kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja.

Širok spektar izučavanja

Organizujemo bogat program kurseva namenjenih deci i odraslima. Svi kursevi se nadovezuju i osmišljeni su tako da postepeno uvode decu u svet programiranja i IT profesije budućnosti.

Obezbeđena budućnost polaznicima

Polaznicima omogućavamo razvoj intelektualnih potencijala i korisnih veština, profesionalno oblikovanje i usavršavanje i – iznad svega – mnogo dobre zabave.

Kreativni

Jedna od naših glavnih ideja je da nateramo naše učenike da izazove pretvore u prilike i da tu veštinu ulože u iskustvo programiranja

Timski rad

Kako je kompanijama potrebno timsko okruženje za postizanje uspeha u IT projektima, mi podstičemo veštinu timskog rada organizovanjem različitih timskih projekata.

Efikasnost

Da bismo stvorili traženog specijaliste, podstičemo postizanje važnih veština metodologijama upravljanja resursima.

IT Centar KLAIN

+381 64 30 68 443
info@itcentarklain.com

IT Centar Klain vrši upis novih članova. Novi kursevi kreću 16.9.2023. godine. U toku prve polovine septembra će škola držati besplatne promo časove tako da decu možete prijaviti već odmah.

Nudimo raznovrsne kurseve, za osnovce, srednjoškolce, studente i odrasle.

Za sve informacije se javite na telefon: 0643068443 ili na mejl info@itcentarklain.com

 

This will close in 20 seconds